Наразі в Києві триває епопея з відсутністю гарячої води, мер столиці Віталій Кличко "радує" українців все більш абсурдними висловлюваннями про цю проблему.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Ситуація з гарячою водою в столиці давно привертає увагу ЗМІ та самих українців. Справа в тому, що після передачі управління комунальними мережами підприємству "Київтеплоенерго" у кранах мешканців столиці залишилася тільки холодна вода.

Кияни просиділи без гарячої води все літо, проте і з настанням осені ситуація не змінилася.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За цей час Кличко і його команда кілька разів намагалися виправдатися за цей провал столичної влади, проте виходило не дуже переконливо. Ми зібрали перли мера Києва і його підлеглих про гарячу воду.

Одним з найбільш пам'ятних висловлювань Кличка на тему гарячої води стала його скандальна заява про бойлери.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

"От кажуть, що Кличко закрутив крани і вимкнув гарячу воду. Вибачте, я знову починаю жартувати: "Що потрібно, щоб холодна вода стала гарячою?". Підігріти? Правильно! А чим ми гріємо воду? Газом! А газу нам зараз не дають. Раніше у всіх було центральне водопостачання. І ми всі залежали від водопостачання. Але всі ми хочемо незалежності в цьому. Якщо є гаряча вода – дуже добре, якщо ні, можна увімкнути котел", - заявив мер.

А буквально днями мер столиці запропонував киянам взагалі відмовитися від централізованого гарячого водопостачання, помітивши що воно нібито приносить одні збитки і ніде в Європі такого немає.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

"Київ — єдине місто в Східній Європі, де є централізоване гаряче водопостачання. В європейських країнах, у Сполучених Штатах тепловодопостачання — це котельні, це бойлерні, які знаходяться в окремих будинках або квартирах. Можу сказати, що ситуація неоднозначна".

Нагадаємо, в Україні різко подорожчали основні продукти.

Як повідомляв "Знай.uа" влада придумала, як витрусити з українців останнім.

Також Знай.uа писав, коли українці отримають нові тарифи на опалення і воду.