У неділю, 14 жовтня під час молебня у Києво-Печерській лаврі на честь свята Покрови Пресвятої Богородиці сталася дивна і загадкова подія. Так, в якийсь момент на територію монастиря зайшли поліцейські і попросили людей вийти на вулицю.

Про це повідомила журналістка Анна Недогибченко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

На даний момент відомо, що за територію лаври вивели близько 20 осіб віком від 14 до 40 років.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Спочатку правоохоронці обшукали людей, яких вважали підозрілими, а потім попросили їх пройти у автобуси. Ніхто з затриманих особливого опору не чинив. Також повідомляється, що всього було задіяно до 50 правоохоронців.

Серия вторая! Титушки пришли отмаливать грехи

Geplaatst door Anna Nedogibchenko op Zondag 14 oktober 2018

Раніше в Києві повідомили про посилений режим роботи патрульних. Як повідомили в прес-службі МВС, це вимушена міра необхідна для того, щоб зберігати безпеку в суспільстві.

Враховуючи те, що програма свята буде насиченою, це правильне рішення. За словами першого заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Ярового, в цей день в столиці залучать близько 6200 правоохоронців. Допомагати будуть і бійці Нацгвардії, яких буде 3500 чоловік.

За інформацією відомства, вони отримали розпорядження про проведення кількох заходів до Дня захисника. Саме тому необхідно докласти зусиль, щоб не піддавати українців небезпеці.

Нагадаємо, що у неділю, 14 жовтня, в центрі столиці святкування переросло у масове побоїще. Активісти влаштували жорсткі розбірки з копами.

Як повідомляв портал Знай.uа, у неділю, 14 жовтня, націоналісти мають намір знести пам'ятник генералу Ватутіну в Києві.

Також портал Знай.uа писав, що турецька компанія Haci Productions, яка спеціалізується на створенні мотиваційних кадрів для турецької армії привітала українських військових з великим святом.