У понеділок, 15 жовтня, в Києві на вулиці Архітектора Вербицького виявили автомобіль, в якому була вибухівка.

Про це повідомляє Київ Оперативний на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter. Також опубліковано відео з місця події.

Варто уточнити, що машина стоїть поряд з популярним торгівельним центром New Way і зупинкою громадського транспорту.

Зараз вже відомо, що свідки повідомили про замінований автомобіль поліцейським і вибухотехнікам. Співробітники правоохоронних органів і сапери відразу прибули на місце інциденту. Поліція оточила периметр і не пускає автомобілі для проїзду по вулиці.

Раніше повідомлялося, що в ніч з 13 на 14 жовтня у спальному районі Києва прогримів потужний вибух. У повідомленні говориться, що вибух стався через необережне поводження з газом. За попередньою інформацією, постраждали двоє людей.

"Вони полягали спати, залишивши на плиті страви. Прокинулися обидва (і пару будинків в окрузі) від самого вибуху. Вибуховою хвилею вибило скло і пошкодило двері в усьому під'їзді", - розповідають правоохоронці.

У поліції уточнили, що вибух стався в квартирі на 8 поверсі будинку на вулиці Зодчих, 80А. За однією з версій, там проживає мати з сином, які пиячили напередодні. В результаті вибуху постраждалу жінку, яка перебувала в квартирі, госпіталізували до лікарні, а її синові надали медичну допомогу на місці.

Нагадаємо, що у метрополітені Харкова місцеві жителі знайшли кинутий рюкзак і розповіли про знахідку правоохоронцям.

Як повідомляв портал Знай.uа, 15 жовтня невідомі підпалили два авто, які належать родині працівниці Коцюбинської селищної ради Дар'ї Александровій.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві в районі залізничного вокзалу спалахнула велика пожежа. Судячи по знімкам, якими діляться користувачі Facebook і Instagram, вогонь охопив житлову територію, біля однієї з багатоповерхівок.