У Києві на Обухівському шосе 1 листопада відкривається новий ресторан "ЦеЛюбов", який вже встиг заробити славу "найскандальнішого".

В коментарях на сторінці ресторану в Facebook користувачі обурюються від нової нестандартної концепції закладу.

Українці були незадоволені рекламною кампанією ресторану, з якої стало відомо, що у закладі дозволяються бійки між закоханими.

Згідно з опублікованими правилами "ЦеЛюбові", у ресторані можна, і навіть потрібно, бити посуд, виливати їжу і напої на свого партнера, кричати, обзивати і принижувати людину, смикати за одяг, давати ляпаса.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На офіційній сторінці ресторану, його співробітники закликають бити зрадника "між ніг" або "надавати стусанів" своїй партнерці.

Користувачі мережі переконані, що така політика закладу суперечить законодавству України. У ресторані обурення людей коментують коротко.

"Нашим опонентам хочемо сказати: ні ваші агресивні коментарі, ні заяви в прокуратуру не завадять нам відкритися. Вони лише підтверджують, що наш ресторан потрібен" написали на сторінці

Нагадаємо, за останні 5 років споживання хліба і хлібобулочних виробів в Україні зменшилася приблизно на третину. Так, по ідеї, учасники цього сектору ринку приречені на скорочення виробництва, але найактивніші з них не хочуть миритися з таким станом речей.

Таким чином, зміни в асортименті, насамперед, стосується невеликих підприємств, здатних гнучко змінювати асортимент продукції: міні-пекарень, кафе, закладів фаст та стріт-фуду.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", дуже часто люди хочуть взяти в подорож те, що не носять навіть у повсякденному житті. Крім того, хочеться запастися всім необхідним: одягом для будь-якої погоди і на всі випадки життя.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що існує 10 способів заощадити в подорожі на їжі. Перше, про що повинен пам'ятати кожен, - потрібно уникати центру міста і популярних місць.