У понеділок, 15 жовтня, в Києві традиційно стартував опалювальний сезон, але це не означає, що батареї стануть теплими.

Через те, гаряча вода в місті відсутня майже півроку, ТЕЦ-6 необхідно час, щоб запустити і розігріти котельні: на весь процес піде близько двох тижнів. Про це під час брифінгу заявив Петро Пантелєєв - заступник столичного градоначальника Віталія Кличка.

У першу чергу тепло з'явиться в державних установах: дитячі садки, школи, університети та лікарні. Пересічні мешканці міста отримають гарячу воду в останню чергу, всьому виною проблеми з тепломережами. Незважаючи на те, що наразі у місті досить тепло, дуже скоро синоптики прогнозують різке похолодання. Залишається сподіватися, що воно настане одночасно з опаленням, а не як зазвичай буває.

Коли опалювальний сезон 2018/2019 закінчиться, влада думає почати модернізацію теплових мереж, програма якої розрахована на найближчі десять років. Пантелєєв спробував заспокоїти мешканців столиці тим, що в найближчий час вартість газу для населення через виплату заборгованості не ростиме.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Кличко розповів, коли у киян з'явиться гаряча вода

Київський градоначальник Віталій Кличко відзначив, що кияни дуже довго були без води через "ігри монополістів". Також він розповів, що влада вже уклала всі необхідні угоди з державним монополістом.

Нагадаємо, згідно з проектом державної скарбниці, вартість блакитного палива для населення підвищиться.

Як повідомляв "Знай.uа", що МВФ розбив фінансові надії українців одним прогнозом. Також стало відомо, що експерти МВФ переглянули прогноз рівня безробіття в Україні оцінка на 2018 рік погіршена.

Також "Знай.uа" писав, що Мінсоцполітики назвало розміри надбавок до пенсії, які повинні з'явитися в найближчі кілька років. Пенсії будуть піднімати три рази поспіль, хоча особливо відчутними ці надбавки не назвеш.