У вівторок, 16 жовтня, денна температура в Києві побила історичний рекорд, досягнувши 23 градусів.

Останній раз найвищу температуру для 16 жовтня в Києві зафіксували в 1916 році. Тоді вона в цей день становила 22,3 °, повідомив Укргідрометцентр у Facebook.

Щойно Столиця України побила історичний температурний рекорд 🌡️🌞 На 15 годину 16 жовтня 2018 року температура становила 23°. До цього найвища температура для 16 жовтня у Києві була 22,3° у 1916 році.

Geplaatst door Український гідрометцентр op Dinsdag 16 oktober 2018

Нагадаємо, за словами синоптика Наталії Діденко, цього тижня українці зможуть спостерігати всю осінню красу. Гарна погода дасть можливість на повну насолодитися останніми теплими днями та досхочу пофотографуватися серед різнокольорової краси на природі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За прогнозами синоптика, весь тиждень українців тішитиме осіння краса – сонце, тепло, жовті листя і калейдоскоп красивих квітів. Дощів не передбачається по всій Україні, а з метеорологічних явищ – хіба що тумани з серпанком.

Такою ж приємною погода буде і у столиці України - до 20 градусів вище нуля та без опадів.

Нагадаємо, з 15 жовтня у Києві розпочався опалювальний сезон. Але це не означає, що батареї стануть теплими.

Через те, що гаряча вода в місті відсутня майже півроку, необхідний час, щоб запустити і розігріти котельні: на весь процес піде близько двох тижнів. У першу чергу тепло з'явиться в державних установах: дитячі садки, школи, університети та лікарні.

У той же час гаряча вода вже почала з'являтися в будинках киян, зокрема у жителів Троєщини і Лісового масиву.

Нагадаємо, українців попередили, що прийдешня зима виявиться найсуворішою за сто років.

Як раніше повідомляв Знай.ua, українець показав красу карпат одним відео.

Раніше портал Знай.ua писав, що у Непалі мотрошна стихія убила альпіністів.