У Дарницькому районі Києва двоє невідомих обікрали школярів. Пара проникла в навчальний заклад ще 8 жовтня, проте ще до цих пір особи зловмисників не встановлені.

Злочин стався у школі №296 на вулиці Кошиця, 8. Молодий чоловік і вагітна жінка вкрали особисті речі учнів двох класів, повідомили у групі "Київ Оперативний" у Facebook.

"Пропали спортивний одяг, взуття та інші особисті речі. Охорона і персонал навчального закладу цих людей не знають" - повідомили в соцмережі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В коментарях до посту знайшлися і інші постраждалі від пограбувань в школах. Так, Вадим Ткаченко розповів про те, як у його дочки в класі вкрали ноутбук просто 1 вересня.

Раніше ми писали, що 5 жовтня, працівники військової прокуратури та СБУ затримали лейтенанта ЗСУ, командира роти охорони однієї з військових частин, під час спроби викрадення двох авіаційних двигунів ТВЗ-117А до вертольота МІ-8, вартістю близько 400 тисяч гривень.

"Факт розкрадання обладнання з авіаційно-технічного складу військової частини було задокументовано під час контролю за вчиненням злочину у вигляді спеціального слідчого експерименту", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що вказаний офіцер організував проїзд на територію військової частини заздалегідь підготовленого вантажного автомобіля, після чого завантажив зазначене військове майно і вивіз його з метою подальшого продажу за кордон. Однак під час вивезення зазначеного правопорушник був затриманий оперативниками.

Зарплата військових вважається досить високою в Україні. Крайньої потреби в грошах захисники країни відчувати не повинні. Навіщо військовому потрібні були авіаційні двигуни має з'ясувати слідство.

Нагадаємо, лейтенант обікрав рідну військову частину заради 400 тис грн.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" дикі російські школярі забили однокласника до напівсмерті.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що мобільні оператори винайшли свій календар і обікрали українців.