У четвер, 18 жовтня, на вулиці Героїв Сталінграда в Києві прогримів вибух. У результаті детонації саморобного пристрою постраждав чоловік.

Подія сталася на березі Дніпра. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Києва.

поліція
поліція

Як повідомляється, вибух стався внаслідок необережного поводження з бомбою. Рятувальники, які прибули на місце події, виявили чоловіка і надали йому першу допомогу.

Поки що з'ясовується, чи створив сам чоловік саморобну бомбу, чи просто випадково знайшов її. Співробітники поліції з'ясовують обставини події.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше повідомлялося, що останнім часом мережа рясніє численними версіями за мотивами "керченського стрілка", Владислава Рослякова. Чому в свої 18 років він так активно цікавився зброєю, і чому відкрив стрілянину за лічені хвилини до вибуху. На думку відомого українського інструктора по самообороні Антона Фарби подібна ситуація ризикує повторитися з будь-якою дитиною.

Експерт відзначає, що далеко не кожна дитина знає, як себе поводити в таких ситуаціях. А загроза існує, адже у кожній школі можна зустріти такого хлопця, якому немає ніякого діла до інших.

В один момент виявиться: він готовий помститися за знущання, що і зміг зробити Росляков:

"Такий хлопець є в кожній школі. Сидить завжди один. Ні з ким не дружить. Мовчун. Одинак. Вчителі його недолюблюють. Однолітки ігнорують (що ще гірше). Живе з мамою. Ненавидить усіх, зависає в мережі, багато читає. Про те, як можна взяти рушницю і застрелити. Як зробити вибухівку своїми руками. Як поставити кривдників на коліна і змусити вибачатися. Як вибити їм мізки - а потім собі. Щоб одним махом. Всі проблеми. А потім він бачить по телевізору, як хтось зробив це", - коментує Фарба.

Нагадаємо, в політехнічному коледжі Керчі (Крим) стався потужний вибух.

Раніше Знай.ua повідомляв, бійня в Керчі виявилася не першою витівкою Рослякова.

Також Знай.ua писав, ЗМІ розповіли про матір керченської терориста.