У Києві на Лисій горі помітили чоловіка, який може представляти небезпеку. Очевидці зняли ймовірного збоченця.

Відповідний відеоролик з'явився у Telegram-каналі "Киев.Live".

лиса гора

"На Лисій горі завівся маньяк! Неадекватний чоловік переслідував дівчат, а потім дістав ножа. Сказав, що йому "це подобається"! Запам'ятайте це обличчя і будьте обережні!", - коментують автори посту.

На відео дівчина зафільмувала чоловіка, який поводив себе дуже підозріло. Вона наказала йому не наближатися. Хоча чоловіка це не дуже переймало.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дивіться: Від цього чоловіка краще триматися подалі

Під Києвом збоченець чатував на молоду жінку з немовляв

На Київщині спіймали чергового збоченця, який посеред білого дня переслідував жінку з дитиною, займаючись при цьому онанізмом посеред вулиці. Потерпіла намагалася втекти від напівголого неадеквата, але той гнався за нею по дворах житлових будинків.

Нагадаємо, у Дніпрі в районі житлового масиву "Левобережній 2-3" місцеві жителі схопили "на гарячому" гвалтівника, який напав на дівчину та сидів на ній без штанів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, зірка серіалу "Глухар", російський актор Максим Фатєєв, який поісився у слідчому ізоляторі у четвер, 11 жовтня, залишив передсмертну записку. У ній чоловік зізнався, що йде з життя добровільно. Напередодні його звинуватили в розбещенні 14-річного хлопця і розповсюдженні порнографічних знімків.

Також Знай.ua писав, що у столичній підземці зняли збоченця, який спочатку підхоив до людей з проханням допомогти, а потім показував геніталії.