У суботу, 20 жовтня, на Троєщині сталася моторошна ДТП у результаті якої автомобіль на повній швидкості врізався у відбійник.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що пригода сталась близько 00:30 на вулиці Сабурова 5, де біла Skoda Octavia на великій швидкості врізалася у відбійник, перекинулася і вилетіла з дороги.

Крім того відзначається, що свідки ДТП не було через, що правоохоронцям довелось самим відновлювати всю картину подій. За попередньою інформацією автомобіль рухався на величезній швидкості по вулиці Маяковського. Проте слідів гальмування на проїзній частині виявлено не було.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Навколо місця ДТП зібралося багато людей, але ніхто з них не бачив моменту аварії.

Варто відзначити, що на місці події перебував молодик, який і знаходився за кермом авто. Відзначається, що у результаті аварії він не отримав тяжких травм, проте патрульні відзначили, що імовірно він перебував під дією алкоголю чи наркотиків.

Відомо, що за наявними документами автомобілі належить батькові хлопця. Сам молодик намагався переконати патрульних, що за кермом авто перебував його друг, який відразу ж після ДТП втік з місця події. Однак, ім'я одного він називати відмовився. У поліцейських виникли підозри, що молода людина збрехав, і саме він перебував за кермом автомобіля.

Більше того на місце події прибув батько хлопця, який за свідченнями очевидців викинув із салону автомобіля пляшку алкогольного напою.

Разом з тим варто відзначити, що напередодні чергового судового засідання у справі смертельної ДТП у Харкові, фігурантами якої є Олена Зайцева та Геннадій Дронов, стало відомо, що підозрювані можуть відпустити під домашній арешт.

За її словами, в СІЗО до Зацевої протягом року приїжджали медики, однак стан обвинуваченої було визнано задовільним:

"Здавалося б, стало погано ... Викликали швидку. Однак для госпіталізації немає жодних причин. Знову стало погано, знову" швидка ". І так може тривати місяцями. Тому що ніхто не може обмежити обвинуваченого в бажанні викликати швидку", - написала журналістка.

Вона нагадала, що адвокати Зайцевої та Дронова подали клопотання для призначення нових експертиз.

"Вже друге засідання поспіль немає реакції суду на клопотання адвокатів Зайцевої та Дронова щодо нових експертиз. Суддя не встигає за "швидкими "Зайцевої ні прийняти їх, ні відхилити. Адвокат обвинуваченої просить залучити фахівців Києва, аби вирахувати, чи могла Зайцева зупинитися на світлофорі, коли для неї загорівся жовтий, гальмувала чи і чи могла проскочити перехрестя, якби не Дронов", - повідомила Тетяна Доцяк.

Нагадаємо, експерт визначив швидкість Lexus Зайцевої за п'ять хвилин.

Як повідомляв "Знай.ua", розлючені українці прокоментували клоунаду Зайцевої.

Також "Знай.ua" писав, що два переповнених потяги зіткнулися лоб у лоб, купа трупів.

Смертельна ДТП у Харкові: Зайцевій викликали швидку під час чергового засідання суду