Стало відомо, що увечері в п'ятницю, 19 жовтня, в Києві на кінцевій зупинці автобусів біля станції метро "Червоний хутір" трагічно загинув кондуктор: його насмерть затиснуло між двома автобусами. Про це написали на сторінці "Стражи.Еспресо" в соціальній мережі Facebook.

Так, на кінцевій зупинці для відстою автобусів МАЗ почав рух. В цей час 60-річна жінка, яка працювала кондуктором, потрапила в "сліпу" зону між двома автобусами, в результаті чого її затисло між ними. Жінка отримала травми несумісні з життям, і померла на місці події.

На даний момент правоохоронні органи столиці з'ясовують остаточні обставини загибелі працівниці Київпастрансу.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в суботу, 20 жовтня, на Житомирській трасі під Києвом автобус з акторами гумористичного шоу "Дизель шоу" потрапив у жахливу ДТП, в результаті чого загинула актриса Марина Поплавська. Трагедія сталася близько 7 години ранку біля села Мила Києво-Святошинського району на автодорозі Київ – Чоп. Зокрема, автобус з акторами "Неоплан" зіткнувся з вантажним автомобілем "Нової пошти".

Відомо також, що ще четверо акторів колективу "Дизель шоу" перебувають у важкому стані - їх госпіталізували з різними травмами.

Нагадаємо, що у страшній автомобільній катастрофі трагічно загинув Павло Токарєв. Відомо, що Павло Токарєв в 2006-2010 роках був депутатом Верховної Ради АР Крим від Блоку Наталії Вітренко "Народна опозиція" і членом депутатської фракції Блок "За Януковича".

Як повідомляв портал Знай.uа, 20 жовтня, у суботу на трасі Одеса-Рені поблизу села Мирне Біляївського району відразу п'ять автомобілів потрапили в серйозну ДТП. Загинув водій автомобіля "Daewoo Lanos". Померлого з салону витягали рятувальники.

Також портал Знай.uа писав, що у середу, 17 жовтня, у польському місті Лодзь сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода, в якій загинула 21-річна українська студентка. Винуватцем аварії виявився 20-річний українець, з яким дівчина їхала в одній машині.