У Києві поруч зі станцією метро "Лісова" невідомі знищили майже гектар сосен, заявляє еколог Ігор Кирикевич в ефірі Громадського радіо.

За його словами, близько 400 сосен, розташованих у кварталі між вулицею Кіото, Броварським проспектом та гіпермаркетом "Леруа Мерлен", всохли одночасно, за одну ніч. Пошкоджені дерева виявили співробітники лісової охорони Дарницького лісопаркового господарства.

Невідомі знищили сотні сосен біля метро "Лісова"

Невідомі знищили сотні сосен біля метро "Лісова" http://kievvlast.com.ua/news/neizvestnye-unichtozhili-sotni-sosen-u-metro-lesnaya-v-kieve-foto-video?fbclid=IwAR0S6eFflIWRQN1ZO-ox9E-yYxw8FwcBGDbtS-5STHGlEKvsWXjSfKoqRVk#.W82A2oUqr5g.facebook Олексій Новіков

Geplaatst door Олексій Новіков op Maandag 22 oktober 2018

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"У деревах просвердлені отвори, ймовірно дреллю чи шуроповертом. Зі слів лісівників, туди заливали отруйні речовини, арборициди, які вбивають дерева. Це щось подібне до гербіцидів, якими труять бур’яни. Дірки запечатували замазкою, пластиліном, щоб рідина не випаровувалася", – розповів Кирикевич.

У Центрі моніторингу влади повідомляють, що ділянка лісу стала рудого кольору в червні, а зараз усі дерева загинули одночасно.

Повідомляється, що поліція внесла цей інцидент до ЄРДР.

Раніше ми писали, що захисники природи в шоці. З'явилася інформація, що унікальна система пандо, яка складається з сорока тисяч генетично ідентичних дерев і яка з'єднана між собою єдиною корінною системою, опинилася в небезпеці. Цій системі загрожує вимирання.

Американський телеканал CNN повідомляє, що екологічна катастрофа відбудеться через людську діяльність.

Так, завдяки даним американських учених стало відомо, що пандо – це найбільший організм на планеті. Він охоплює площу, яка дорівнює 43 гектарам, а його вага дорівнює 6000 тоннам, що, очевидно, значно перевершує вагу будь-якої великої тварини або рослини.

Дата початку формування системи збіглася із закінченням льодовикового періоду. Однак тепер у пандо виникли проблеми, і система опинилася на межі зникнення.

Нагадаємо, легендарний "живий ліс" знищено людиною, вчені заявили про екологічну катастрофу.

Як раніше передавав портал "Знай.ua", глобальне потепління може призвести до повторної епідемії бубонної чуми.

Також портал "Знай.ua" писав, що на Закарпатті пройшов потужний буревій. Відомо, що непогода пошкодила житлові будинки та з корінням повиривала дерева.