Київські правоохоронці затримали неподалік від Чернігова жінку, яку підозрюють у вбивстві двох власних дітей.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі в Києві. За даними правоохоронців, увечері 26 жовтня у Дарницьке управління поліції звернувся чоловік, який повідомив, що його колишня дружина забрала їхніх спільних дітей - шестирічну доньку та п'ятирічного сина , і пропала.

Жінку за орієнтуванням знайшли неподалік від Чернігова в неадекватному стані. Дітей у неї не було. Пізніше хлопчика і дівчинку виявили в озері в Дарницькому районі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Жінка, яку співробітники правоохоронних органів затримали в зв'язку з підозрою у вбивстві двох своїх дітей, заявила, що "для них так буде краще".
За словами затриманої, разом з дітьми вони пішли купатися, діти потонули, а вона не змогла, хоча і хотіла накласти на себе руки.

Начальник Дарницького управління поліції Сергій Чернишов повідомив, що сім'я переїхала до Києва з Криму і раніше ніколи не потрапляла в поле зору правоохоронців. Співробітники поліції вже провели обшук житла затриманої, поспілкувалися з її колишнім чоловіком, сусідами і колегами.

"На сьогоднішній день відомо, що подружжя розлучилося, але чоловік, який вже має іншу сім'ю, завжди підтримував колишню дружину і дітей: орендував квартиру і допомагав фінансово. Сусіди і колеги жінки, яка працювала вихователем в дитячому саду, (в нього і ходили загиблі діти) розповіли, що вона була замкнутою, практично ні з ким не спілкувалася. Самі діти завжди були доглянуті, займалися плаванням, айкідо і фігурним катанням", - зазначив Сергій Чернишов.

Нагадаємо, бездушна киянка жорстоко вбила своїх дітей.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі активно обговорюють нелюдський злочин киянки, яка вбила власних дітей.

Також "Знай.ua" писав, жінка влаштувала страшну різанину в дитячому садку, багато поранених.