У звичні строки отримання квитанцій кияни можуть не очікувати платіжки за гарячу воду та опалення. Про це Знай.ua дізналися під час одного із засідань постійних комісій Київради.

На відповідні квитанції мешканцям столиці слід чекати не раніше за 20 листопада.

"Затримка відбудеться у зв’язку із великою кількістю оформлених документів на субсидію. Спеціалісти просто не встигають обробляти таку величезну кількість заявлений", – повідомили під час засідання постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто зазначити, що суми ще не злякають різким збільшенням – тарифи на газ як для населення, так і для компаній, будуть підвищені та перераховані з 1 січня.

Також Знай.ua писав про масове повстання киян проти пекельних знущань комунальних служб - ці заходи мають заставити їх виконувати взяті на себе зобов'язання.

Раніше Знай.ua писав про те, що у Києві нарешті вигадали, що робити з опалим листям.