У п'ятницю, 9 листопада, у центрі Києва прогриміло декілька вибухів.

Про це пишуть українські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що на території забудови, яка проводиться на Андріївському узвозі Києва прогриміло три потужних вибухи.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Згідно з попередньою інформацією, невідомі кинули якісь вибухонебезпечні предмети. Незабаром після цього на території будівництва послідовно прогриміли три вибухи. В даний час на місці події знаходиться кілька екіпажів патрульної поліції, які перекрили вхід на будівництво. Обставини події з'ясовуються.

Варто додати, що переважна більшість жителів української столиці виявилися проти будівництва, яке ведеться на Андріївському узвозі. Багато з них вимагають припинення будівельних робіт. Трохи раніше була знесена частина огорожі, що захищає забудову від самого Андріївського узвозу. Тоді ж вирішувалося питання щодо демонтажу будівельного крана, який працює безпосередньо над територією пішохідної зони спуску. З огляду на ці дані можна припустити, що ймовірною причиною вибухів є провокація, спрямована проти будівництва.

Нагадаємо, склади з боєприпасами під Ічнею в Чернігівській області вибухнули в результаті диверсії.

вибухи Ічня
вибухи Ічня

Цю інформацію повідомив військовий прокурор центрального регіону України Григорій Рябенко, передає кореспондент РБК-Україна.

Крім того, військовий прокурор підкреслив, що розмінування території ще не закінчилося.

Як писав раніше Знай.ua, в колонії для неповнолітніх імені Дона Дейла в Австралії збунтувалися ув'язнені. Малолітні злочинці напали на двох співробітників і захопили будинок.

ПРО НП у виправній установі повідомляє телеканал Sky News.

Наголошується, що в будівлі колонії видно язики полум'я і стовпи чорного диму, а також із закладу доносяться гучні крики. Бунтівники укладені озброєні ножами і легкозаймистими рідинами.

Також Знай.ua писав про те, що у п'ятницю, 9 листопада, у австралійському Мельбурні неадекватний чоловік підпалив машину і напав на перехожих з ножем.