у Києві в суботу, 17 листопада, помітили імовірно неповнолітню дівчинку, яка займалася продажем цигарок на незаконній точці продажу.

Про це небайдужі кияни розповіли в Facebook.

В соціальній мережі з'явився пост, де показали "нову реальність і новий рекорд". За словами автора, журналіста 1+1 Євгенія Плинского, в Україні давно закривають очі на той факт, що продають цигарки дітям.

Однак біля метро Лівобережна перед готелем "Турист" помітили дівчинку, яка на незаконної точці продажу торгувала сигаретами, кавою і не тільки. І десятки байдужих дорослих йдуть повз.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вже самі діти продають сигарети, та десятки дорослих йдуть повз. Але ж якийсь дорослий цю дівчинку сюди і посадив", - зазначає автор.

Новою реальністю стало те, що поліція вже давно не звертає уваги на торгівлю сигаретами на вулицях, до якої тепер долучили дітей.

Раніше повідомлялося, що "в їдальні київської школи № 271 не було супу з черв'яками", - повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації

Нагадаємо, фото супу, в якому плавають черв'яки, опублікувала 15 листопада в Facebook в групі "Виноградар" Тетяна Кузнєцова.

Після публікації фото в мережі, Держпотребслужба міста Києва провела перевірку шкільної їдальні і прийшла до висновку, що інформація не відповідає дійсності.

Нагадаємо, скандал зі шкільної їдальні намагаються зам'яти. Київські чиновники стверджують, що фото з київської шкільної їдальні - це фейк.

Як повідомляв Знай. ua, Києві молода мама вийшла з вікна багатоповерхівки, в мережі з'явилися фото та відео з місця трагедії. У загиблої залишилася маленька дитина.

Знай. ua писав, що озвірілий підліток, який напав на жінок в Києві, відповість за "розваги" в суді. Постраждали дві літніх жінки.