У неділю, 18 листопада, у Києві на проспекті Перемоги автомобіль Kia Ceed на величезній швидкості вилетів на узбіччя та врізався в електроопору. В результаті ДТП водій загинув.

Цю інформацію повідомляє "Інформатор".

Страшна аварія сталася близько 3:30, недалеко від заводу "Антонов". Автомобіль їхав у бік станції метро "Нивки".

У поліції розповіли, що водій рухався зі швидкістю 100 кілометрів на годину. Йому не вдалося впоратися з керуванням - близько 150 метрів авто протягнуло по дорозі. В результаті ДТП машина знесла дерева і один стовп, зіткнулася з іншим електричним стовпом і вдарилася об огорожу підземного переходу.

Чоловік, який перебував за кермом, помер від отриманих травм. Поліцейські, які прибули на місце аварії, з'ясували, що крім водія в салоні автомобіля більше ніхто не перебував.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За попередньою інормації правоохоронців, чоловіку, який перебував за кермом Kia Ceed було 28 років.

Зараз поліцейські намагаються з'ясувати причини ДТП. На місці працювала слідчо-оперативна група. Деталі інциденту встановить слідство.

В Киеве на проспекте Победы Kia на скорости врезалась в столб, водитель скончался на месте

Geplaatst door Информатор Киев op Zaterdag 17 november 2018

Нагадаємо, що в Полтавській області в результаті страшного зіткнення двох автомобілів загинув один з пасажирів, ще п'ятеро дорослих та двоє неповнолітніх дітей отримали травми. Про це повідомляє прес-служба поліції.

Зараз вже відомо, що жахлива аварія сталася у Великобагачанському районі Полтавської області на автошляху "Київ-Харків".

Наголошується, що пригода сталася близько 12:30, коли автомобіль ВАЗ десятої моделі і Hyundai зіткнулися лоб в лоб. Обставини і причини аварії встановлюють правоохоронці.

Як повідомляв "Знай.uа", поки родичі плачуть на цвинтарі, винуватця ДТП відпустили додому.

Також "Знай.uа" писав, що зміни в законодавстві торкнуться і пішоходів, відповідальності не уникне ніхто.