У Києві мешканці багатоквартирного будинку вийшли на акцію протесту. Вони перекрили дорогу та вимагають дати тепло у квартири, опалення відсутнє майже місяць.

Інцидент стався на вулиці Зоологічній, 19 листопада.

Про це повідомляє "112 Україна".

Одна з мітингувальників розповіла, що на початку вулиці Зоологічній, біля Дегтярівській, вириті дві траншеї. На питання, що відбувається, комунальні служби пояснили їм, що сталася аварія і проводяться ремонтні роботи.


Патрульні поліцейські прибули на місце подій. Вони перекрили рух і направляють транспорт у внутрішній двір будинку.

Протестувальники пропускають лише автомобілі з дітьми та карети швидкої допомоги.

Якщо опалення не з'явиться, мітингувальники мають намір перекрити вулицю Дегтярівську.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

акція протесту

"Вчора ми з'ясували, що на початку вулиці Зоологічної, біля Дегтярівської, вириті дві здоровенні траншеї, з яких йде пара, тепло. Вчора з'явилися працівники, які пояснили, що проводять тепло. Тепло розрите, мороз на вулиці 8 градусів, у квартирах тепла немає, ми опалюємо вулицю", - розповіла одна з мітингувальниць.

Про те, що тепло в деяких столичних будинках відсутнє, також йдеться на сайті телеканалу. В будинках №№4, 6, 8, 12 на вулиці Зоологічній опалення немає майжемісяць - з 24 жовтня.

Нагадаємо, після здорожчання газу на 23.5% деякі міста вже накрутили тарифи. І ціни на послуги ЖКГ стрибнули значно вище очікуваних. Кінцева вартість блакитного палива для населення залежить також і від позиції місцевої влади.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Мінсоцполітики розповіли, скільки українців отримають допомогу від держави у цьому опалювальному сезоні.

Також Знай.ua писав про те, що відсутність опалення загрожує катастрофою, під ударом тисячі українців.

Дивіться: Українці вийшл з протестами проти влади. Люди вимагають увімкнути опалення