У Києві ввечері у понеділок, 19 листопада, група невідомих чоловіків напала на автомобіль, що спокійно стояв у тягучці на набережній біля станції поблизу метро Поштова площа.

Запис шокуючого нападу було оприлюднено на сторінці спільноти "Київ оперативний" у Facebook.

На відео видно, як до легковика підбігає чоловік із битою і починає ні з того ні з сього розбивати лобове скло. Водій тисне на газ, намагаючись відірватися, в кадрі з'являються чоловіки, які кидаються в погоню. Деякі з них тримають у руках палиці. Через хвилину один з нападників повертається, швидше за все, до свого автомобіля.

У коментарях до відео користувачі написали, що нападники були на трьох автомобілях.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

90-ые просили? Сегодня примерно в 20:25 на Набережной, в сторону станции метро «Почтовая площадь», произошли разборки прямо на дороге, из-за этого пострадали другие машины. Причины разборок устанавливаются... Есть какие-то предположения?

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 19 november 2018

Що стало причиною конфлікту, поки невідомо, інцидент уже розбирають правоохоронці.

поліція
поліція

Нагадаємо, у понеділок, 19 листопада, у Деснянському районі Києва спалахнула пекельна перестрілка.

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на повідомлення поліції.

У повідомленні йдеться, що в районі Троєщини біля торгового центру в ході конфлікту між двома компаніями один з його учасників дістав зброю і почав стріляти в опонентів. Троє чоловіків отримали вогнепальні поранення.

поліція
поліція

У поліції уточнили, що дві групи чоловіків біля торгового центру вживали алкоголь.

"Під час вживання алкоголю між двома компаніями чоловіків сталася бійка. В результаті один з них дістав зброю і почав стріляти в бік опонентів", - розповіли правоохоронці.

Раніше Знай.uа писав про те, що у Києві на проспекті Перемоги, навпроти заводу Антонов, сталася смертельна ДТП.

Також Знай.uа повідомляв, що в суботу, 17 листопада, зловмисники скоїли наліт на інкасаторів Приватбанку в Київській області. Вони викрали 1,8 мільйонів гривень.