Ще в лютому цього року у Києві помпезно оголосили про капітальний ремонт на станції метро "Святошин". Чиновники обіцяли завершити всі необхідні роботи до кінця осені.
Втім, зараз пасажири відзначають, що обіцяне виявилося на практиці зовсім не тим, чим очікували:

"Ремонт до кінця року, ви серйозно? Букви закріплені скотчем - ну це найсильніший ремонт! А подивіться на цю л*йно-плитку. Я не знаю по чому метр, але вигляд просто жах, дика примітивщина, а сума з відкатом, походу, за ціною мармуру", - пишуть у коментарі до фото на каналі "ХК" у Telegram.

Як відомо, у КП "Київський метрополітен" на час ремонту закрили вихід до проспекту Перемоги, заводу "АТЕК", "Антонов" і підземний перехід не будуть працювати. У години "пік", щоб уникнути скупчення людей можливо діяло часткове обмеження входу в робочий вестибюль (вихід до залізничної станції, проспекту Перемоги та речовому ринку).

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

На станції було заплановано встановлення п'яти ліфтів для маломобільних груп населення, заміна дверей і облаштування проходів для візків, оновлення системи навігації та монтаж тактильної плитки для пасажирів, з урахуванням доступності для людей з інвалідністю.

Проект також передбачав: встановлення відеокамер на станції і в переходах, ремонт і заміну облицювання, підвищення рівня протипожежного захисту, встановлення енергозберігаючого освітлення, заміну лавок, перил і т.д.

Дивіться: ремонтні роботи на станції метро "Святошин" у Києві

Нагадаємо, в центрі Харкова на перехресті загорівся автомобіль. Як повідомляв "Знай.ua", експерти розповіли, що чекає на ринок нерухомості після виборів. Також "Знай.ua" писав, банда божевільних гопників громила бітами авто у центрі Києва.