Через великі навантаження Дарницький міст, ймовірно, знаходиться в аварійному стані. Експерти заявляють, що конструкції загрожує техногенна катастрофа.

Про це стало відомо завдяки коментарю для українських журналістів експерта з транспортних питань В'ячеслава Коновалова.

"Якщо подивитися на Дарницький міст з боку правого берега, то можна побачити, що для будівництва мосту було використано насипну дамбу, яку повинні були розібрати. Потім був скандал, що нібито частину грошей на будівництво мосту вкрали і вивезли до Гонконгу. Влада говорила про те, що це наклеп, але дамбу не розбирали. Крім того, виник скандал через те, що не доклали 30% коштів на встановлення металевих конструкцій, через що міст почав розвалюватися. Відповідно, Дарницькому мосту через сильну навантаження загрожує техногенна катастрофа", - заявив експерт.

Також експерт повідомив, що кошти на відновлення мосту вже освоєні, і не маленькі. Однак освоєні вони насправді не на ці цілі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто нагадати, що інформація про те, що в Києві, неподалік від метро Дарниця, над Броварським проспектом, провалився міст не відповідає дійсності. Про це повідомили в Укравтодорі. Крім того, у відомстві зазначили, що на найближчий час заплановано початок процедури закупівлі проектних робіт з капітального ремонту даної споруди.

Повідомлялося, що в Києві на вулиці Будівельників провалився міст. Провал з'явився над Броварським проспектом біля метро "Дарниця".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що одна людина загинула під час обвалення мосту через річку Осинівка в Михайлівському районі Приморського краю в Росії. Про це повідомляє Інтерфакс з посиланням на старшого помічника керівника Слідчого управління СК по регіону.

"За попередніми даними, одна людина загинула. На місці події триває розбір конструкцій мосту і покручених машин", — сказав співрозмовник.

Автомобільний міст звалився біля села Осинівка під час проїзду по ньому вантажного автомобіля. Між фурою і плитами мосту виявився затиснутий легковий автомобіль.

Нагадаємо, міст звалився і розділив острів на дві частини.

Як повідомляв Знай.uа у Росії впав "мегаміст".

Знай.uа писав, в мережі показали зруйнований Кримський міст.