У середу, 21 листопада, стало відомо про трагічний випадок у київському торговельно-розважальному центрі. Так, згідно з даними правоохоронців, в ТРЦ «Смарт плаза», що знаходиться на проспекті Перемоги, знайшли труп різноробочого з численними переломами ребер і грудини з ушкодженнями внутрішніх органів.

«Позавчора, 19 листопада, близько п'ятої години вечора в місті Києві в службовому приміщенні теплопункту, в підземному паркінгу ТРЦ «Смарт плаза» виявлено труп різноробочого 1956 року народження, у стані гнилісних змін», – вказується в повідомленні столичної Національної поліції.

Також уточнюється, що чоловік загинув внаслідок численних переломів ребер і грудини. Також у загиблого зафіксовано множинні пошкодження внутрішніх органів.

За фактом події правоохоронці вже почали досудове розслідування за статтею про умисне вбивство (ч. 1 ст. 115 КК України).

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

ТРЦ «Смарт плаза»

Раніше повідомлялося, що в одному з під'їздів Києва сталося страшне: мати знайшла власного сина мертвим прямо на сходовій клітці першого поверху. В стані шоку жінка викликала швидку, однак прибулі на місце медики вже нічим не змогли допомогти потерпілому – залишалося тільки констатувати смерть.

Варто відзначити, що чоловіка знайшли з закривавленим обличчям, тому початковою версією слідства була смерть після побиття. Однак, оглянувши тіло, експерти не виявили слідів насильницької смерті.

Нагадаємо, що у Львові на вул. Чернігівській, 7 сталася пожежа у приміщенні обласної клінічної лікарні. Про масштаби пожежі поки інформації немає, дим відчутний у центрі Львова.

Як повідомляв портал Знай.uа, у місті Нікополь, що в Дніпропетровській області, поліція затримала 18-річного хлопця, який порізав тіло своєї 13-річної сестрички ножем 18 разів.

Також портал Знай.uа писав, що 17 листопада у Києві молода мати покінчила життя самогубством в одному приміщенні, де перебувала разом зі своїм маленьким дитиною. Причиною такої дії родичі називають розлучення.