У школах міст Васильків та Біла церква Київської області в середу, 21 листопада, під час зміни в коридорі невідомі розпилили сльозогінний газ.

Повідомляє прес-служба обласної поліції.

За даними поліції, в результаті розпилення газу в р. Васильків були евакуйовані школярі з 22 класів, у смт Біла Церква евакуацію вирішили не проводити, однак там вдалося дізнатися, хто справжні зловмисники і їх затримати. Ними виявилися двоє учнів старших класів.

Поліцейським вдалося з'ясувати, що один із школярів приніс газовий балончик, а інший, під час зміни, схопив його і почав розпилювати його вміст.

Як кажуть у відомстві, через інцидент ніхто з дітей не госпіталізований і не постраждав.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

"На батьків зазначених учнів будуть складені адміністративні протоколи. Особи інших - у Василькові - встановлюються", - резюмує поліція.

Нагадаємо, Лікарів змусять приховувати діагнози дітей: у Супрун блиснули черговим маразмом

Українським підліткам хочуть дозволити самостійно обирати свого лікаря і зберігати в таємниці від батьків стан свого здоров'я.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

Про це йдеться в опублікованому проекті закону про права підлітків у сфері охорони здоров'я.

Представники Міністерства охорони здоров'я винесли проект на обговорення і сподівають отримати від депутатів схвалення, - пише "Сьогодні".

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Українським школярам дозволять вчитися будинку

Міносвіти пропонує переглянути деякі положення закону і запровадити індивідуальну форму навчання в загальноосвітніх навчальних закладах.

школяр
школяр

Проект наказу "Про внесення змін до Положення про індивідуальну форму навчання в загальноосвітніх навчальних закладах" покликаний встановити єдині підходи до врегулювання порядку отримання загальної середньої освіти за індивідуальною формою згідно Закону "Про освіту".

Також Знай.ua писав про те, що Не повернулися зі школи: четверо дітей безслідно зникли серед білого дня, копи поставили на вуха весь місто