Незважаючи на переважну більшість новин про те, як маршрутники знущаються над пасажирами, бувають і такі сумні новини. Так, в українській столиці за маршрутом під номером 548 водієві маршрутки не на жарт дісталося від трьох невідомих.

За інформацією столичних ЗМІ стало відомо, що нападники, дочекалися, поки в маршрутці вони виявляться наодинці з водієм, і накинулися на чоловіка, у момент, коли водій керував транспортним засобом і спокійно їхав по маршруту.

Київські маршрутки
Київські маршрутки

Журналісти також повідомляють, що водій, прикриваючись однією рукою, намагався доїхати до кінцевої зупинки, де є камери відеоспостереження, але нападники вибили задні двері і зникли.

"Здавалося б, причина нападу проста — пограбування. Але, насправді, причина ще простіше — війни перевізників. На цьому маршруті працюють два перевізника. На представника другого (Нестерчук, ТОВ ‘Союз-Авто’) вже були складені заяви про створення аварійних ситуацій. Він не раз погрожував водіям ‘конкурентів’, підрізав їх автобуси", — йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Варто нагадати, що про технічну "мощі" київських тролейбусів ходять легенди, адже левова частка популярного громадського транспорту буквально розвалюється на очах. Відео одного з робочих буднів київських кондукторів опублікували в Telegram-каналі "ХК" очевидці "боротьби" працівниці з дверима, яка вперто відмовляються закриватися. На відео видно, як кондуктор вручну закриває двері тролейбуса вже тоді, коли він рушив.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що маршрутник Львова в черговий раз шокував Україну. В цей раз водій маршрутного таксі №13 нібито не захотів безкоштовно везти неповнолітнього. Скандал почався зі словесної перепалки з нецензурною лайкою, а закінчилася рукоприкладством і спробою маршрутчика виштовхнути учня з автобуса. Очевидці інциденту зняли всю вакханалію і виклали на Youtube.

Нагадаємо, український бидло-маршрутник влаштував школярам пекельну поїздку.

Як повідомляв Знай.uа водитель-ватник хотів принизити героя АТО, але щось пішло не так.

Знай.uа писав, гонки по-харківськи: водії трамваїв влаштували ігрища, не шкодуючи пасажирів.