В українській столиці сталася страшна аварія. Так, пішохід-порушник загинув під колесами Hyundai. Відомо, що цей "пішохід" тікав з місця злочину разом з награбованим.

Свідки інциденту заявляють, що загиблий вкрав у торговому центрі особисті речі у одного з покупців, чоловік це помітив і кинувся навздогін. Про це пишуть столичні ЗМІ.

Все просто і дуже жахливо, під час переслідування зловмисник вибіг на проїжджу частину, де потрапив під колеса Hyundai. Лікарі "швидкої" намагалися реанімувати потерпілого, але безрезультатно, чоловік помер на місці події.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто нагадати, що на вулиці Салтівське шосе, 260/1, в Харкові зіткнулися дві машини – Volkswagen і Daewoo Matiz. Як зазначають в облуправлінні патрульної поліції, ДТП сталася 22 листопада близько 15:00. В результаті аварії постраждав водій Daewoo. Його з місця інциденту відвезли на машині швидкої допомоги. Винуватця аварії встановлять слідчі. Очевидці стверджують, що малолітражка проїхала на "червоний".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що очманілий водій намагався "зламати" молоду поліцейську... ногою об спину. Зловмисника було засуджено на чотири з половиною роки в'язниці з випробувальним терміном у три роки. Інцидент стався у вересні 2018 року в Дарницькому районі Києва. Патрульними був зупинений автомобіль, який дивним чином рухався по дорозі.

Водієм виявився чоловік, від якого тхнуло алкоголем. Чоловік від тесту на алкоголь відмовився. Потім він вирішив зателефонувати друзям, щоб "вирішити". Потім на місце події прибули друзі п'яного водія. Вони почали погрожувати поліцейським, тому вони вирішили викликати підкріплення. Через кілька хвилин на місце інциденту прибув ще один патруль, щоб все-таки оформити правопорушення. Незабаром п'яний чоловік вдарив ногою в спину співробітницю поліції, від чого вона впала на землю і отримала травми коліна і руки. Злочинець вирішив втекти від копів, але був моментально затриманий.

Нагадаємо, ДТП з президентом: прокуратура "розібралася" і знайшла крайнього.

Як повідомляв Знай.uа коли сідаєте в таксі, навіть не замислюєтеся про це: страшна правда про сервіс в Україні.

Знай.uа писав, у Києві тролейбус злетів з дороги і зносив усе на своєму шляху: на волосок від смерті.