У Києві сьогодні близько 14 години дня ввели план "Сирена" через стрілянину у Солом'янському районі, повідомляє "Інформатор".

Правоохоронці розшукують чорну Volvo XC90. У ній знаходяться невідомі в масках, які стріляли в людину на авто Nissan біля "Мегамаркету" у Солом'янському районі. Після стрілянини невідомі втекли.

У розшукуваного автомобіля є характерні прикмети: під переднім бампером є вставка срібного кольору, а також встановлені протитуманні фари.

Як передає dtp.kiev.ua:

Стрім з місця: Перестрілка і ДТП в Києві на Сурікова: Ніссан залетів на сходи магазину. Багато поліції. Їдемо на місце.

Введено оперативний план " Сирена

Правоохоронці розшукують чорну Volvo XC90 з номерними знаками АІ3348НК. В ній знаходяться невідомі в масках, які стріляли в людину на авто Nissan біля Мегамаркету (Сурікова, 3) у Солом'янському районі. Після стрілянини невідомі втекли. У розшукуваного автомобіля є характерні прикмети: під переднім бампером є вставка срібного кольору, а також встановлені протитуманні фари.

На даний момент територію біля Мегамаркету оточили правоохоронці. Поліція розшукує джип за орієнтуванням а також з'ясовує обставини НП.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Стрим с места: Перестрелка и ДТП в Киеве на Сурикова: Ниссан залетел на ступеньки магазина. Много полиции. Едем на место. Введен оперативный план Сирена Правоохранители разыскивают черную Volvo XC90 с номерными знаками АI3348HK. В ней находятся неизвестные в масках, которые стреляли в человека на авто Nissan возле МегаМаркета (Сурикова, 3) в Соломенском районе. После стрельбы неизвестные скрылись. У разыскиваемого автомобиля есть характерные приметы: под передним бампером есть вставка серебряного цвета, а также установлены противотуманные фары. На данный момент территорию возле МегаМаркета оцепили правоохранители. Полиция разыскивает джип по ориентировке а также выясняет обстоятельства ЧП.

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Donderdag 6 december 2018

Нагадаємо, Техногенна катастрофа в Києві: люди замерзають у власних будинках, тисячі постраждалих

У вівторок, 4 грудня, у Солом'янському районі Києва сталася техногенна катастрофа.

Про це повідомила районна адміністрація.

За відомими даними, стався прорив теплового колектора. З-за цього без тепла залишилися житлові будинки та об'єкти інфраструктури.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" У Києві почали труїти таксистів: один уже помер, ще троє у лікарні

В українській столиці за досить дивних обставин отруїлася група людей - одна людина померла, троє перебувають у лікарні. Відомо, що отруєння спровокував рідкісний елемент важкий метал талій. Двоє потерпілих працювали в таксі.

Також "Знай.uа" писав про те, що Бережіть дітей: в Україні орудують небезпечні "ворожки", полюють у дворах