В пробці на проспекті Лобановського у Києві у водія відібрали велику суму.

У Києві невідомі напали на водія в пробці на дорозі і відібрали у нього 300 тисяч гривень.

Напад стався поблизу перетину проспекту Лобановського і вулиці Кіровоградської.

Момент нападу зафіксували камери спостереження на дорозі. На записі чітко видно, автомобіль з грошима рухався в пробці, переслідувачі ж прилаштувалися на своєму авто за ним у крайній лівій смузі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

поліція
поліція

Коли машина в черговий раз була змушена зупинитися в русі пробки, три грабіжника вибігли зі своєї машини і через вікно відібрали сумку з грошима у потерпілого. Після – вони вмить зникли з місця злочину на своєму авто.

поліція
поліція

Відомо, що гроші направляли за розпорядженням керівництва одного зі столичних підприємств.

Раніше повідомлялося, що в Києві співробітники по гарячих слідах затримали досить скромного злодія. Він вкрав з магазину 500 гривень і практично блискавично потрапив у в'язницю.

Інцидент стався у Солом'янському районі Києва. Грабіжник зайшов у місцевий магазин з метою легкої незаконної наживи. До здивування правоохоронців, його уподобання були досить скромними.

Чоловік дочекався слушного моменту, коли продавщиця відвернеться і вихопив з касового апарату купюру номіналом в 500 гривень і швидко зник.

Проте поліції знадобилося всього кілька хвилин, щоб зловити горе-злочинця. А все тому, що він сам натрапив на правоохоронців, коли тікав з магазину.

Нагадаємо, террорист-грабіжник зачинився в квартирі і погрожував вбити власну матір, довелося задіяти спецназ.

Як повідомляв Знай.ua, в Росії горе-злодії пограбували поховання сибірської виразки і тепер їх шукають... щоб вилікувати. Горе-злодії вкрали паркан поруч з похованням сибірської виразки.

Знай.ua писав, що центрі Києва напали на дружину українського екс-прем'єра. "Навпроти Цуму, біля кіоску "Київська перепічка", у мене пограбували машину".