У п'ятницю, 7 грудня у жителів Троєщини раптово зникло світло. Десятки будинків залишились знеструмленими.

Електрика у жителів Деснянського району пропала о 16: 15. Також немає світла в ТРЦ SkyMall на проспекті Ватутіна, 2т та по вулиці Закревського. Про це повідомляють жителі, пише Інформатор.

Місцеві жителі повідомляють, що не працюють світлофори і зупинилися тролейбуси, трамваї, не горять навіть ліхтарі. Очевидці також говорять, що в ТРЦ SkyMall людей не випускають з деяких магазинів. Щоб вийти, потрібно показати свої сумки охоронцям, оскільки рамки не працюють.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

За інформацією контакт-центру ДТЕК Київські електромережі, в Деснянському районі аварійне відключення. Це пов'язано з аварією на 110-Кв лінії.

За інформацією КП Київпастранс, заблоковано рух трамваїв 28, 33К, 35, 4, 5 і тролейбусів 37, 37А, які їздять вулицями Закревського, Бальзака, Драйзера, Братиславській.

Пізніше в ДТЕК Київські електромережі прокоментували ситуацію з відключенням світла.

"О 16:05 сталася аварійна ситуація на Лівому березі Києва: відключилися 4 високовольтні кабельні лінії (КЛ) 110 Кв: "ТЕЦ-6 Троєщина 1", "ТЕЦ-6 -Троещина 2", "ТЕЦ-6-Деснянська 1", " ТЕЦ-6-Деснянська 2". В результаті аварії припинилося електропостачання частини житлового масиву Троєщина і Воскресенка. Вулиці Драйзера, Вигурівський бульвар, Сабурова, Маяковського, Данькевича, Ватутіна, бульвар Перова і всі вулиці села Троєщина ", - йдеться в повідомленні.

Без світла залишилися 290 багатоквартирний житловий будинок, 305 організацій, 325 приватних житлових будинків і ТРЦ "Sky Moll". Також за інформацією ДТЕК Київські електромережі причини аварії встановлює спеціальна комісія.