З неділі, 9 грудня в Києві зміниться розклад руху міських електропотягів.

Цю інформацію повідомили в прес-службі Київпастрансу.

В повідомленні говориться, що розклад буде змінюватися у зв'язку з поліпшенням якості поїздок.

"Шановні пасажири! Ми прагнемо постійно покращувати якість послуг і підвищувати комфорт ваших поїздок, тому з 9 грудня 2018 року ми змінюємо розклад руху міських електропоїздів". Київпастранс

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Оновлений розклад пізніше буде розміщено на всіх зупинках міської електрички, а також на офіційному сайті Київпастрансу.

Нагадаємо, у вівторок, 4 грудня, в Києві пасажири чекали міську електричку на станції "Вишгородська" більше години. Причини такого запізнення невідомі. Поїзд, який за розкладом повинен був приїхати о 8:41, спізнився більш, ніж на годину. Коли він з'явився на пероні, замерзлі пасажири почали брати його штурмом.

При цьому на станцію прибуло трошки "урізана" електричка. Замість традиційних 6-8 вагонів електропоїзд складався всього з чотирьох. Обурив киян і стан вагонів. За повідомленням "Київ Оперативний" електричка, крім запізнення і малої кількості вагонів, вразила пасажирів ще і старим станом.

Раніше портал писав, швидкісний експрес з Києва в аеропорта "Бориспіль" зламався на наступний день після його запуску. Зокрема, зазначається, що експрес залишив столичний вокзал, однак доїхати до кінцевої станції і досі не може через технічну поломку.

"Ми виїхали в 11:01 з вокзалу, повинні були прибути через 37 хв (у 11:38 - ред), але до цих пір на під'їзді. До аеропорту 5 км і ось уже 12:15, а ми досі стоїмо", - розповів кореспондент Василь Пехньо.

Як повідомляв "Знай.uа", "Укрзалізниця" перестала продавати квитки на вокзалах паніка.

Також "Знай.uа" писав, що українцям озвучили назву найочікуванішого маршруту.