Двоє невідомих з українським і російським прапором вирішили влаштувати провокацію в центрі столиці.

Ролик опублікував в мережі ресурс "Київ Оперативний".

"Нормальний такий движ організувала ця парочка в центрі міста... Одні кажуть, що вони молодці, інші - ледве стримуються щоб не дати по морді. Патрульні поліцейські адекватно відреагували, переписали дані, направили до СБУ...", - пишуть під відео.

«Обнімємся, браття» Нормальний такий двіж організувала ця парочка в центрі міста... Одні кажуть, що вони молодці, інші - ледь стримуються щоб не дати по морді. Патрульні полісмени адекватно відреагували, переписали дані, направили в СБУ... Такє.

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 9 december 2018

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Але все ж, більшість користувачів в соцмережах бурхливо відреагували на таку зухвалу провокацію.

Нагадаємо, Порошенко терміново звернувся до московським попам: потрібна допомога, українці в подиві

Президент України Петро Порошенко звернувся до глави УПЦ МП Онуфрія за допомогою у звільненні українських моряків.

Про це повідомили в прес-службі глави держави.

зокрема, президент розповів, що провів переговори з митрополитом Онуфрієм і закликав останнього допомогти у звільненні українських полонених моряків, які знаходяться в московському СІЗО.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Путінські ФСБшники пояснили, з якої радості українські моряки не вважаються полоненими: заяву на мільйон

Українські моряки, захоплені під час конфлікту в Керченській протоці, не можуть вважатися військовополоненими, так як Україна і Росія не воюють. Про це заявив начальник слідчого управління ФСБ РФ Михайло Шишов під час брифінгу в суботу, 8 грудня, передає "Інтерфакс".

Також Знай.uа" писав про те, що Українці оголосили про підозру за антивенгерские провокації

Мешканка міста Мукачево замовила і організувала друк провокативних плакатів "Зупинимо сепаратистів". Жінці оголосили підозра, повідомляє прокуратура Закарпатської області в суботу, 7 грудня.

Жінка, як повідомляється, отримала підозру у вчиненні умисних дій, спрямованих на приниження національної честі та гідності, здійснених службовою особою за попередньою змовою групою осіб.