У міжнародному аеропорту Бориспіль літак здійснив жорстку посадку.

Видання посилається на слова пасажирів іншого рейсу, яким повідомили про зміну місця посадки через аварію в Борисполі.

фото/Главком

За інформацією працівників аеропорту, через інцидент смугу закрили для польотів, а через перевантаження інших злітно-посадкових смуг Борисполя частину рейсів відправляють до Харкова та Одеси.

Про подію також розповіли самі пасажири рейсу авіакомпанії МАУ.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

"Рейс не може здійснити посадку в Борисполі і вирушає до Києва (Жуляни). У Борисполі аварія через жорстку посадку", - наводять пасажири слова командирів літака.

Cтаном на 22:15 неділі, 9 грудня, на офіційному сайті летовища про дану подію жодної інформації не публікували, також не повідомляли про зміни та причини перенесення рейсів до інших міст.

Там лише зазначено, що можлива зміна часу вильотів і прибуття через складні погодні умови.

На сайті також зазначили, що аеропорт працює в режимі обмеженої видимості, "в роботі обидві злітно-посадкові смуги".

В "Жулянах" літак наїхав на аеропортовий генератор

Надзвичайна ситуація сталась в аеропорту Київ. Пасажирський літак не розминувся з пусковим генератором. Про подію розповіли пасажири, які зняли момент інциденту.

Керівництво литовища ситуацію не почснило.

Нагадаємо, директор аеропорту "Бориспіль"пояснив інцидент з літаком "Белавіа". Як виявилось, злітну смугу закрили тому, що повітряне судно збило ліхтарі.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, літак невеликих розмірів звалився прямо на житлові будинки, сталася трагедія на півночі Сан-Паулу. В результаті багато травмованих та двоє осіб загинуло. В будинках почалась пожежа.

Раніше портал Знай.ua писав, що у Зімбабве сталась авіакатастрофа. Невеликий літак літак упав на південному сході центральної частини африканської республіки. В результаті загинули громадяни ЄС.

Дивіться: Моторошне приземлення літака, яке назвали справжнім дивом