У неділю, 9 грудня, у Києві сталася чергова ДТП за участю поліцейських.

поліція
поліція

Про це повідомляє dtp.kiev.ua у Facebook.

У повідомленні йдеться, що ДТП трапилася в центрі Києва, 9 грудня вдень. З камер відеоспостереження видно, що авто з середньої смуги різко повертає ліворуч і підрізає патрульний автомобіль.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Поліцейські, уникаючи зіткнення, виїхали на тротуар. У результаті - збитий перехожий.

Видео момента аварии Четвертый разбитый в Киеве в течении этих суток патрульный автомобиль... Подробности ДТП в Киеве на Большой Васильковской По Большой Васильковской двигались #Mercedes и полицейский #Prius. Водитель #Mercedes резко повернул влево и подрезал #Toyota. После вылета на тротуар патрульного автомобиля, был сбит пешеход. #Mercedes уехал с места ДТП, но был остановлен патрульными и возвращен. Пешеход с переломом голени был госпитализирован. https://youtu.be/qOwxoc9ilCI https://youtu.be/l86RqVgT_lg #дтп #Киев #авария #фото #сегодня #хроника #dtp #dtpkiev #dtpkievua #accident #kiev #kyiv #today #crash #дтпкиев

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Zondag 9 december 2018

Нагадаємо, в ніч з 8 на 9 грудня в Києві сталася автокатастрофа. Це сталося на вулиці Старобориспільській в Дарницькому районі столиці. Учасники аварії – дві поліцейські машини.

Тойота Пріус врізалася у Хюндай. В результаті зіткнення сам же Пріус вилетів на тротуар і врізався в дерево.

Про це повідомляє видання Еспресо. Як пишуть журналісти, поліцейські не постраждали, але намагалися приховати факт аварії як могли. Вони заборонили знімальній групі підходити до місця ДТП, а також загороджували собою розбиті машини.

поліція
поліція

Журналісти з цього приводу висловили здивування, оскільки в аварії ніхто не постраждав, а дії представників ЗМІ були законними. Обставини, при яких відбулося зіткнення поліцейських автомобілів, поки уточнюються.

Раніше Знай.uа писав про те, що в українській столиці навіть після закриття метро і припинення курсування громадського транспорту бувають тривожні інциденти на дорогах.

Так, у Києві в ніч з 8 на 9 грудня на проспекті Лобановського авто патрульної поліції влетіло у тролейбус.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби патрульної поліції української столиці.

За інформацією копів, в результаті аварії ніхто не постраждав, авто поліцейських отримало механічні пошкодження.

"За участю службового автомобіля сталася ДТП на проспекті Лобановського. Обійшлося без постраждалих. У автомобіля патрульної служби механічні пошкодження передньої частини", - зазначили в прес-службі Нацполіції.

Також Знай.uа повідомляв, що у Харкові загорівся тролебус із людьми. Пожежа почалася на просто на ходу транспортного засобу.