15 31 грудня у восьми районах Києва будуть діяти 190 локацій з продажу натуральних хвойних дерев.

Цю інформацію повідомив Департамент промисловості та розвитку підприємництва, передає прес-служба Київради.

Дерева привезли з лісових господарств Сумської, Київської, Полтавської та Житомирської областей. Всі дерева будуть чиповані, на них оформлять екологічні паспорти, сертифікати лісництва та товарно-транспортні накладні для перевезення.

Крім чіпів, ялинки будуть помічені етикетками з індивідуальними номерами і штрих-кодами з інформацією про походження дерев. Номер з етикетки можна буде ввести на сайті www.ukrforest.com і ознайомитися з походженням ялинки (вводити потрібно тільки цифровий номер, без зазначення серії).

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Території сезонних ялинкових ярмарків будуть огороджені та святково прикрашені. Ялинки можна буде придбати і на територіях ринків, торгових центрів. Орієнтовна вартість ялинки – від 90 до 150 грн за погонний метр.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що більшість українців віддають перевагу відпочинку протягом 10-14 днів. В цьому році, як і в минулому лідирує Єгипет. Це самий бюджетний варіант серед інших теплих країн. Крім Єгипту, українці стали відпочивати в ОАЕ, Шрі-Ланці, Таїланді та Домінікані. Ці країни почали набирати популярність після того, як Україна отримала безвізовий режим. Крім того, з 2018 року літають прямі чартерні рейси з Києва в Ла-Романа (Домініканська Республіка) і Пхукет (гірський острів у Таїланді).

Як повідомляв портал "Знай.uа", з'ясувалося, скільки років людству залишилося до кліматичної точки неповернення. Якщо людство не почне вживати заходів по боротьбі зі зміною клімату до 2035 року, воно не зможе обмежити зростання глобальної середньої температури безпечними двома градусами Цельсія - а шанс зупинити потепління на 1,5 градуси вже практично втрачено.
"Знай.uа" писав, що В 2019 році в Україні кількість вихідних днів на честь релігійних і державних свят збільшиться на 11.