У одному зі столичних магазинів на відео зафіксували, як "працює" спритна злодійка.

Жінка крала товари у магазині біля метро. Їй вистачило кількасекунд, аби обрати потрібний товар зняти його з вішалки, сховати під одягом і благополучно покинути торговий павільйон. Інцидент зафіксували камери відеоспостереження, передає Київ оперативний.

Зазначається, що крадійка орудувала в магазині жіночої білизни біля станції метро «Академмістечко». Жінці, на вигляд, близько 30 років, тендітної статури. Відзначається, що діяла вона вкрай професійно. Заглянувши в магазин і побачивши, що продавець зайнята іншим клієнтом, злодійка відразу скористалася моментом.

Нагадаємо, у мережі з'явився відеозапис пограбування у Києві. На одній з вулиць столиці в районі Троєщина у чоловіка поцупили барсетку.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше повідомляли, що в Оболонському районі Києва продавчиня ювелірних виробів обікрала своє робоче місце.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що 6 вересня у Києві поліція затримала чоловіка, який вкрав у молодої людини сумку з грошима. Користувачі мережі "дізналися" злодія. Ним виявився актор Дінеш з телесеріалу "Кремнієва долина".

Здравствуйте,хотим Вам сообщить что в Киеве на метро Академгородок 16.12.2018 произошла кража в магазине женского нижнего белья .Девушка приблизительно 30 лет ,судя по видео работает профессионально ,будьте острожны !!!

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 16 december 2018