Увечері в середу, 19 грудня, у київському тролейбусі несподівано спалахнула пожежа.

Пожежа у тролейбусі
Пожежа у тролейбусі

Про це пише "Київ оперативний" у Facebook.

У повідомленні йдеться, що пожежа сталася у тролейбусі на маршруті №30.

Загорання сталося, коли тролейбус рухався по вулиці Олени Теліги. Займання виникло на даху транспортного засобу.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Водій випустив пасажирів і самостійно загасив вогонь.

"На щастя, доволі швидко вдалося ліквідувати займання. Обійшлося без потерпілих", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Києві водій тролейбуса почав кричати та кидатися на пасажирів. Подія трапилася у понеділок вранці, 18 грудня.

Про це пишуть свідки інциденту в соціальних мережах, зокрема у спільноту dtp.kiev в Facebook.

"Неадекватний водій одного з київських тролейбусів сьогодні вранці. Почав кидатися на пасажирів та хамити. 10-та ранкуна зупинці: вулиця Гарматна", - йдеться в повідомленні.

Скандал стався в в Солом'янському районі столиці. Тролейбус їде за маршрутом №27, "станція м. Почайна - станція Київ-Волинський".

Однак, у коментарях користувачі мережі не стали відразу звинувачувати водія транспортного засобу в неадекватній поведінці. Вони аргументують це тим, що автор відео надав тільки лише невеликий епізод конфлікту, і з чого власне розпочався сам скандал, невідомо.

Раніше Знай.uа писав про те, що у Києві пасажир тролейбуса отримав серйозні травми, пробивши головою скло, та стікає кров'ю.

Про це повідомляє "Київ. Оперативний".

Надзвичайна подія сталась біля станції метро "Вокзальна" . Як з'ясувалося, невідомий автомобіль підрізав від'їжджаючий від зупинки тролейбус №3. Один з пасажирів, в результаті різкого гальмування траснспорту, пробив головою скло і тепер спливає кров'ю, чекає швидкої. Водій авто зник з місця інциденту.

На місце викликали швидку допомогу та патрульних.

Також Знай.uа повідомляв, що у Харкові на ходу зайнявся тролейбус, в якому перебували пасажири.