У суботу, 22 грудня, у Києві в аварію потрапив перший заступник прокурора Волинської області Ігор Цюприк. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Аварія сталася на мосту Патона, 22 грудня близько 17:30. Винуватцем ДТП став Цюприк, за заявою очевидців.

Прокурор за кермом Toyota Land Cruiser Prado втратив контроль над керуванням авто, не зміг зберегти дистанцію і зіткнувся з AUDI A3.

Цюприка госпіталізували в Лікарню швидкої медичної допомоги з діагнозом закрита черепно-мозкова травма та струсом головного мозку.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що В Києві на проспекті Леся Курбаса (Борщагівка) в ніч з 20 на 21 грудня водій в нетверезому стані врізався в автобус з пасажирами. В результаті зіткнення загинула вагітна жінка, яка так і не дочекалася медичної допомоги – лікарі не встигли приїхати на місце ДТП.

Автомобіль Mercedes на великій швидкості врізався в автобус, який стояв на зупинці. У транспорті було 20 пасажирів. Авто влетіло з такою силою, що капот машини був розбитий вщент.

Нагадаємо, страшна ДТП потрясло Україну, позашляховик з дітьми перекинувся в повітрі. У середу, 19 грудня, в Запоріжжі на вулиці Магара перекинувся позашляховик з дітьми.

Як повідомляв Знай. ua, на Волині перекинулася маршрутка. Водій спробував зробити обгін і під час маневру з'їхав у кювет.

Знай. ua писав, що масштабна аварія сколихнула всю Україну. Аварія сталася на автодорозі М-12 поблизу села Прибузьке, близько 8 годин ранку.