У ніч на 3 січня в Києві стався інцидент, який закінчився смертю одного із його учасників.

Про це повідомляє "Страна".

У повідомленні йдеться, що у ніч з 2 на 3 січня в Києві за адресою вулиця Саперне поле, 12 убили чоловіка. Трагедія сталася на прибудинковій території ЖК "Французький квартал".

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

За інформацією поліції, один чоловік гуляв з собакою, а інший під'їжджав на машині до парковки. З невідомих причин між ними стався конфлікт. Водій автомобіля вийшов на вулицю і продовжив діалог. Конфлікт продовжував розвиватися, і в якийсь момент чоловік з собакою вдарив співрозмовника кулаком в голову.

Постраждалий втратив свідомість і впав на землю. На місце події викликали медиків. Лікарі до останнього намагалися реанімувати потерпілого, проте він помер, не приходячи до тями. За попереднім висновком медиків смерть настала від удару в голову, а не від падіння.

Швидка допомога
Швидка допомога

Після скоєного нападник зник у дворах. Правоохоронці розшукують чоловіка кавказької зовнішності з бородою. Попередньо, підозрюваний був одягнений в спортивний костюм, а також з ним були дві собаки. На місці працювала патрульна поліція, медики та слідчо-оперативна група. Деталі інциденту з'ясовуються.

Як стало відомо поліції, убитий був співробітником Управління державної охорони, що забезпечує безпеку перших осіб держави. Його звали Василь Хмелюк, хлопцеві було всього 26 років. Його вбивця зник і зараз його активно шукає поліція.

Нагадаємо, у Київській області затримали небезпечного злочинця, якого підозрюють у жорстокому убивстві жінки.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

поліція
поліція

Правоохоронці нагадують, що понівечене оголене тіло 43-річної жінки, закидане одягом, було знайдено днями на території будівництва в Софіївській Борщагівці. Вже через два дні підозрюваний в скоєнні злочину був затриманий. Ним виявився 28-річний житель Полтавської області. Його затримали, в скоєному він зізнався.

Як повідомляв раніше Знай.ua, справа про звіряче вбивство цілої родини у Вінниці продовжує обростати неймовірними чутками.

Про це пише портал Рoliteka.

Чоловік, якого підозрюють в жорстокій розправі над двома власними дітьми і жінкою напередодні Нового року, міг мати іншу сім’ю на стороні.

Також Знай.ua писав про те, що за кілька годин до Нового року у Вінниці було вчинене моторошне вбивство.