Пізно ввечері 3 січня у Києві вигул собак закінчився смертю чоловіка, який посварився з власником чотирилапих.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

У повідомленні йдеться, що пізно ввечері чоловік із двома собаками підійшов до пішохідного переходу. Великий пес рвонув уперед, маленький щойно зайшов на зебру, аж тут під'їхала машина і власникові собак здалося, що його таксу щойно ледь не переїхали.

Оскаженілий власник собак почав з'ясовувати стосунки з водієм, сутичка переросла у бійку, один удар у голову - і чоловіка уже не змогли реанімувати, від отриманих травм він помер на місці.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

швидка
швидка

Поліція повідомила журналістам інйормацію про нападника та жертву. Загиблим виявився 26-річний співробітник держохорони Василь Хмелюк. Він мешкав в житловому комплексі, біля якого сталося вбивство. Нападник з місця злочину втік.

Зловмисника із собаками зафіксували камери відеоспостереження. Через густу темну бороду свідки сприйняли його за вихідця з Кавказу, однак пізніше з'ясувалося, що він місцевий, киянин 1982 року народження.

Як виявилося, нападник - сусід загиблого, боксер-важковаговик Петро Очеретяний. Останній професійний бій він провів у 2009-му. Після встановлення особи поліція одразу ж почала розшук.

поліція
поліція

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 115 ККУ - умисне вбивство. Покарання - до 15 років за гратами.

Надвечір Петро Очеретяний сам прийшов у поліцію з адвокатами.

Нагадаємо, у ніч на 3 січня в Києві стався інцидент, який закінчився смертю одного із його учасників.

Про це повідомляє "Страна".

У повідомленні йдеться, що у ніч з 2 на 3 січня в Києві за адресою вулиця Саперне поле, 12 убили чоловіка. Трагедія сталася на прибудинковій території ЖК "Французький квартал".

Як повідомляв раніше Знай.ua, в інтернеті з'явилися кадри бійки на вулиці Саперне поле в Києві, під час якої співробітник Управління держохорони Василь Хмелюк помер від смертельного удару в голову.

Відео було опубліковано співтовариством Київ Оперативний в Facebook.

Також Знай.ua писав про те, що в орендованій квартирі в Харкові знайшли тіла двох дівчат-іноземок, їм було 20 і 22 років.