У столичній спеціалізованій школі № 17 (по вулиці Кирилівській) вранці 10 січня сталася надзвичайна подія.

У будівлі задимілася електропроводка. Учні довелося евакуювати. Про це повідомляє ТСН.

Один із представників навчального закладу розповів, що до приїзду рятувальників усім учням довелося знаходитися на вулиці.

"Загоряння в будівлі школи вдалося не допустити. За попередніми даними, на одному з поверхів школи закоротити проводку, після чого вона почала тліти", - повідомили у ДСНС.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Рятувальники зазначили, що в результаті інциденту ніхто не постраждав.

Нагадаємо, смертоносна пожежа спалахнула на Рівненщині: знайдено тіла двох чоловіків.

Під Рівним, у дерев'яному житловому будинку спалахнула пожежа. Як повідомляють у прес-службі ГУ ДСНС Рівненської області, під час гасіння вогню в приватному будинку рятувальники виявили тіла двох чоловіків.

Раніше ми писали, що квест-кімната стала могилою для компанії підлітків: жахлива пожежа перелякала всю країну.

У польському місті Кошалін п'ять дівчат загинули під час пожежі в кімнаті для квесту. Троє з них були неповнолітніми. Пожежа сталася в квест-кімнаті, в якій дівчата знаходилися і проходили квест, щоб звідти вибратися. Проте під час гри в приміщенні, де знаходилися дівчата сталося загоряння. Пожежникам не вдалося врятувати учасниць квесту. Після встановлення осіб медики розповіли, що трьом жертвам трагедії було всього 15 років.

Як повідомляв "Знай.uа", улюблений санаторій українців поглинула страшна пожежа.

Прикра пригода трапилась 8 січня, в селі Березівське Харківської області о 4:30 відбулося загоряння в санаторії "Курорт Березівські мінеральні води".

Після прибуття на місце події рятувальники встановили, що горить перший поверх 6-ти поверхового корпусу. Була загроза розповсюдження вогню на другий поверх. Площа пожежі становила близько 350 кв. м.