У одному з районів міста Київ 10 січня невідомі злочинці викрали молодого хлопця.

Інцидент трапився в Києво-Святошинському районі. Людину силою заштовхали в автомобіль і повезли в невідомому напрямку. Поліція ввела оперативний план "Перехоплення".

За уточненою інформацією, викрадення сталося в селі Святопетровское. Про це Інформатор дізнався з власних джерел.

"Невідом схопили хлопця на вулиці, затягнули в автомобіль і зникли. Правоохоронці розшукують мінівен темно-коричневого кольору з номером АА5234ВХ", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Також зазначається, що наразі правоохоронці встановлюють марку автомобіля. Попередньо, автомобіль знаходиться на території Києва.

Нагадаємо, у жовтні в Деснянському районі Києва люди зі зброєю викрали чоловіка і відвезли в невідомому напрямку.

П'ятеро невідомих зі зброєю в руках схопили і заштовхали чоловіка в автомобіль Volkswagen T5, після чого попрямували у бік виїзду зі столиці.

Інцидент також стався посеред білого дня - близько 15:45.

Як повідомляв портал Знай.ua, під Івано-Франківськом зникла безвісти 15-річна школярка.

3 січня приблизно в 7:00 ранку дівчина пішла з дому, проте з тих пір так і не повернулася. Рідні у розпачі та просять допомогти відшукати юну дівчину.

Також Знай.ua писав, чоловік, озброєний ножем, викрав пасажирськмй автобус і вбив кількох людей.

Інцидент стався 25 грудня в окрузі Лун'янь провінції Фуцзянь на південному сході Китаю. За попередніми даними, в результаті нападу п'ятеро загинули, більше 20 постраждали, а самого злочинця вдалося затримати.