Пішохідні переходи у Києві незабаром обладнають сенсорним освітленням.

Про це повідомляє в соціальній мережі депутат Київської міської ради Володимир Гончаров.

12 наземних пішохідних переходів облаштують сенсорним освітленням в 2019 році. Серед цих переходів 10 перебуватимуть у Дарницькому районі.

Освітлення буде активізуватися за допомогою датчиків руху. Це убезпечить переходи і забезпечить економію електроенергії.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Києвом стався шокуючий інцидент, пов'язаний з викраденням людини невідомими. У повідомленні говориться, що невідомі викрали людину на автомобілі Citroеn темно-коричневого кольору з номером АА5234ВХ. Інцидент стався під Києвом у селі Святопетровское, правоохоронці ввели план "Перехоплення", однак поки що він не дав результатів.

Чоловіка схопили біля магазину пива "Хмільний" за адресою Богдана Хмельницького, 5. Торгова точка знаходиться поруч з ЖК "Петровський квартал". Його силою затягли в машину і зникли в невідомому напрямку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", свого часу мер Віталій Кличко закликав усіх мешканців столиці придбати бойлери і забути про таку проблему – як відсутність гарячої води. Про те, що це не дешеве задоволення він природно промовчав, адже далеко не кожен киянин може дозволити собі встановити нагрівач води.

Ця ініціатива Віталія Кличка дуже здорово зіграла на руку тим, хто продає нагрівачі води. Порахувати, скільки вже витрачено бюджетних грошей на закупівлю бойлерів - не представляється можливим.
"Знай.uа" писав, що у столичній спеціалізованій школі № 17 (по вулиці Кирилівській) вранці 10 січня трапилася надзвичайна подія. У приміщенні задимилася електропроводка. Учнів довелося евакуювати.

Один з представників навчального закладу розповів, що до приїзду рятувальників всім учням довелося перебувати на вулиці.

"Загоряння в будівлі школи вдалося не допустити. За попередніми даними, на одному з поверхів школи закоротити проводку, після чого вона почала тліти", - повідомили в ДСНС.