У суботу, 12 січня, в столичному ТРЦ Мармелад, розташованому на вулиці Борщагівська, 154, прогримів потужний вибух. Повідомляється, що на момент вибуху в приміщенні знаходилися будівельники.

Пригода сталася близько 12:00, коли на телефон чергової частини поліції надійшов дзвінок з інформацією про вибух, про що повідомляє Інформатор з місця події.

Згідно з попередньою інформацією, причиною вибуху стала димова шашка. Один з працівників будівельної бригади, які виконувала роботи в офісному приміщенні на третьому поверсі, зібрався з її допомогою перевірити пожежну безпеку. В результаті шашка вибухнула прямо у нього в руках, пошкодивши при цьому кисть. Прибулі на місце події медики надали допомогу і госпіталізували потерпілого.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

В даний момент на території ТРЦ «Мармелад» працюють правоохоронці, пожежники і медики, слідчо-оперативна група. При цьому для відвідування закриті два останніх поверхи, однак в іншому торговий центр працює в штатному режимі.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в суботу, 12 січня, вибух стався також і в Парижі, в результаті чого пошкодженими виявилися прилеглі будівлі і автомобілі, що стояли неподалік. Згідно інформації префектури столиці, налічується близько 20 постраждалих, з яких двоє отримали важкі ушкодження.

Як повідомляв портал "Знай.uа": увечері в п'ятницю, 11 січня, кандидат у президенти Володимир Зеленський спільно з національною поліцією і кількома невідомими штурмував один із столичних офісів. Згідно з інформацією, існує суспільство, яке має першочергове право покупки офісу і його інтереси порушили. В результаті компанія тепер судиться в Печерському суді.

Також "Знай.uа" писав, що колишня вчителька молодших класів однієї зі столичних шкіл намагалася підірвати житловий будинок. Трагедії вдалося запобігти завдяки тому, що жителі відчули різкий запах газу та приступили до пошуку його джерела. Швидко вдалося з'ясувати, що воно знаходиться в квартирі колишньої вчительки, яка таким чином вирішила покінчити життя самогубством.

В Киеве в ТРЦ «Мармелад» произошел взрыв

Geplaatst door Информатор Киев op Zaterdag 12 januari 2019