Група невідомих розбила скло на зупинці біля столичної станції метро "Площа Льва Толстого".

Цю інформацію повідомили на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook.

"Льва толстого, відносно недавно поставили нове скло і знову, комусь дуже заважало воно". йдеться в повідомленні

Льва толстого, относительно недавно поставили новое стекло и опять, кому-то очень мешало оно.

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Zaterdag 12 januari 2019

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, в п'ятницю, 11 січня, на відвідувачів торгового павільйону в Харкові, розташованого в районі станції метро ім. Олександра Масельського, завалився дах. В результаті під завалами опинилися кілька людей, на даний момент все ще тривають пошуки потерпілих. За час пошуків з-під завалу дістали двох жінок і дівчинку, яких одразу ж направили в лікарню.

Як повідомляють в поліції Харківській області, інформація про подію надійшла в чергову частину Немишлянского районного відділу поліції приблизно в 19:45, 11 січня.

На даний момент співробітниками правоохоронних органів встановлюються причини трагедії, при цьому на території павільйону працюють оперативники ДСНС.

Раніше портал писав, в американському штаті Вісконсін знайшлася 13-річна Джеймі Клосс, зникла з свого будинку в містечку Баррон. Дівчинку ніхто не бачив з тих пір, як її батьки були знайдені мертвими.

З 15 жовтня поліція і ФБР активно шукали дівчинку, але не змогли знайти ніяких ключів до пошуку вбивці і викрадача дитини. Джеймі майже приписали до разряду загиблих.

Школярці дивом вдалося втекти від злочинця. Вона кинулася з благанням про допомогу до зустрінутої на вулиці жінки. Крістін Казинскас розповіла, що дівчинка була дуже виснаженою, брудною "була схожа на привид". Вона була одягнена в чоловічі туфлі.

Раніше Знай.uа повідомляв, у Києві біля станції метро Університет, на території ботсаду імені Олександра Фоміна було скоєно збройний напад на безпритульного чоловіка.

Також Знай.uа писав, днями стало відомо про трагічну загибель в Пуерто-Ріко відомого репера Кевіна Фрета.