Улюблене місто прекрасне завжди і скрізь. Старі вулиці, сквери, архітектура, проспекти і бульвари — все в Києві надихає і мотивує на великі звершення.

Кожен район і квартал Києва унікальний, і здатний залучити по-своєму. Однак, є особливі дні і місця для прогулянок і відпочинку. Гості Києва завжди хочуть їх відвідати, сфотографувати на пам'ять і торкнутися до історії. У мережі є безліч фото визначних пам'яток української столиці. Пропонуємо вам кращі фото Києва, зроблених у форматі 360 градусів.

Київ
Київ

Місто в сферичному форматі виглядає як планета, яка оточена чудовою архітектурою і природою Києва. А зимове блакитно-сіре небо створює відчуття космічної невагомості. Лише погляньте, наскільки різним і незвичайним може бути Київ. Кожен день на вулицях з'являються мільйони людей, ніяк не схожих один на одного. В нескінченній метушні мегаполісу ми не помічаємо, що діється по сторонах і не бачимо маленьких чудес. А адже нам пощастило жити в місті, де завжди весело, бо в ньому завжди кипить бурхливе життя. Зупиніться і погляньте на те, що вас оточує. В банальних деталях завжди можна розгледіти щось незвичайне і красиве.

Прекрасні фото української столиці у форматі 360 градусів:

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Бессарабський ринок у центрі Києва

Національна опера України

Юридичний корпус Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Річковий вокзал на Поштовій площі

Знаменитий фунікулер. Всі гості Києва хочуть на ньому покататися

Монумент Незалежності України в центрі Києва

Будівля Верховної Ради України

Софійська площа в променях зимового сонця

А це прогулянка по Золотих воротах у нестандартному форматі

Нагадаємо, Кияни нарешті отримають безпечні пішохідні переходи, але тільки в одному районі

Як раніше повідомляв "Знай.ua" У центрі Києва невідомі влаштували погром: комусь дуже заважало

Також Знай.ua" писав про те, що Де в Києві категорично заборонено запускати безпілотники: з'явилася карта