У київській піцерії Mister Cat на вулиці Срібнокільська на чоловіка напали після того, як він зтанцював лезгінку.

Йому вистрілили в спину з травматичного пістолета після того, як він станцював у закладі. Інцидент трапився 13 січня, повідомляє "Інформатор".

За інформацією, нп сталася о 6:40.

"Компанія з чотирьох хлопців і дівчат відпочивала в піцерії. Один з них вирішив станцювати лезгінку в закладі, це не сподобалося іншій компанії з трьох чоловіків. Коли танцюрист вийшов покурити, вони підійшли до нього і пред'явили претензії з приводу танцю, через що виникла словесна перепалка з бійкою", - розповіли очевидці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Чоловік кілька разів ударили хлопця по обличчю, вибивши йому зуб. До хлопця на допомогу підбігли товариші, після чого почалася масова бійка. У розпал бійки один з чоловіків дістав травматичний пістолет, зробив попереджувальний постріл, а потім вистрілив у спину "танцюристу". Після чого той, хто стріляв з товаришами спробували втекти з місця події.

Згодом потерпілий зупинив машину патрульних поліцейських і розповів їм про те, що сталося.

"Правоохоронці затримали того, хто стріляв. Своєї провини чоловік не заперечує, однак, за його словами, хлопець, танцював лезгінку, перший вдався до образ компанії. Ті зробили йому зауваження, але це спровокувало бійку," - повідомляється.

Нападник стверджує, що пістолетом скористався після того, як танцюрист дістав ніж. У результаті бійки декілька осіб отримали травми, а "танцюрист" - поранення з травматичного пістолета в область спини. На місці працювали кілька екіпажів патрульної поліції, "швидка" і слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, на екс-нападника збірної Данії Нікі Біллі Нільсена було скоєно замах з метою вбивства, повідомляє Football Espana.

У 30-річного футболіста вистрілили з вогнепальної зброї у Копенгагені. Куля потрапила в руку Нільсена.

Також ми писали, що під Одесою чоловік розправився з дружиною і дочкою з особливостями розвитку. Кажуть, що до такого жахливого кроку главу сім'ї довела втрата роботи.

Як повідомляв раніше Знай.uа в Одеській області дивом врятували жертву "синього кита" "Інцидент стався в місті Олешки, де школярка намагалася покінчити з життям на шкільній перерві".