Український сервіс онлайн замовлення авто Uklon відключив від системи останній Daewoo Lanos в Києві, про що в понеділок, 14 січня, повідомляє Бізнес.Медіа, посилаючись на ain.ua.

Головний виконавчий директор проекту і його засновник Віталій Дятленко розповів, що Uklon відключив від системи останній Lanos в столиці України. Крім цього, сервіс відключає інші бюджетні авто: Daewoo Sens, Chevrolet Matiz, Chevrolet Lanos, Daewoo Matiz, Chery Kimo і Geely CK. У Києві автомобілі цих марок відтепер не подаються клієнтам при замовленні за допомогою сервісу.

Сервіс замовлення таксі Uklon починаючи з жовтня 2017 року припинив підключати до своєї системі автомобілі марки Lanos. У грудні 2018 року компанія повідомила, що зважилася на більш радикальні заходи – повна відмова від співпраці з Lanos.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як раніше заявив операційний директор і співвласник Uklon Сергій Смусь, в грудні 2018 року до сервісу підключили 250 автомобілів Lanos. Хоча компанія відмовляється від транспортних засобів подібного класу, подібні заходи не торкнулися вікових іномарок і китайських машин.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у Дніпрі сталося жахливе ДТП, в результаті якої пошкодження отримали дві людини. Як стало відомо, у водія авто МАЗ на перехресті відмовили гальма, після чого він пролетів на червоний світло і на повній швидкості в'їхав у трамвай, який прямував по вулиці Святослава Хороброго. Ушкодження отримали водій вантажівки, однак він від госпіталізації відмовився, а також жінка, у якої констатували забій нижніх кінцівок, колото-різані рани від скла, забій м'яких тканин голови.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Міністерстві охорони здоров'я вводять новий порядок проходження водіями медогляду, тому при наявності хоч якогось захворювання за кермо не можна буде сідати. Серед недугів вказані геморой, гіпертонія і сколіоз. Крім того, пішки доведеться пересуватися і людям, страждаючим серцево-судинними захворюваннями, підвищеним тиском, проблемами з серцем, ендокринними порушеннями.

Також "Знай.uа" писав, що у 2019 році поліси ОСАЦВ в Україні подорожчають відразу на 20-30%.