Столична влада на чолі з міським головою Кличком продовжують ярмарку марнославства. Як повідомляє сайт 24, у Києві оголосили тендер на розробку проектної документації для проведення капітального ремонту Хрещатика та Майдану Незалежності.

Як свідчать дані в системі державних закупівель ProZorro, два тендери оголосив КП “Київавтодор”. На розробку проектно-кошторисної документації з капремонту Майдану планують витратити приблизно 5,5 мільйона гривень, Хрещатик обійдеться майже вдвічі дорожче – у 10 мільйонів гривень.

Голова київської міської партійної організації Громадський рух “Рідна країна” Олександр Федоренко назвав таке рішення міської влади освоєнням бюджетних коштів, повідомляє "Рідна країна".

“Сьогодні в столиці є безліч аварійних будівель, мостів, переходів, які не просто псують зовнішній вигляд міста, а й є потенційною смертельною загрозою для людей. В минулому році нарахували 106 небезпечних будівель, близько 70-ти мостів у передаварійному стані. На деяких житлових будинках на голову людям падає плитка, періодично стаються аварії на трубопроводах. Влітку в центрі обвалилась частина фасаду будинку. До справжніх проблем столична влада дуже далека, оскільки для їх вирішення потрібно реально вкладати кошти. Ремонт Хрещатика за 10 млн грн. та Майдану за 5,5 млн грн. більше схоже на освоєння коштів до виборів, ніж на бажання зробити життя киян та гостей міста комфортним та безпечним”.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще