Квитки пасажирам вона компостує сніжинками, а на свята продає талони - то в костюмах снігурки, то у вишиванці. Завжди привітна та усміхнена. Молода дівчина в такий спосіб хоче зробити щоденний маршрут пасажирів веселішим.

18-річна кондуктор Валерія приїхала з Донбасу. Стати кондуктором мріяла з дитинства, її мрію ніхто не розумів, але вона не здалась. Стала кондуктором і взялася креативити на маршруті, озброївшись незвични мкомпостером. Дівчинка каже, що дорослі рідко звертають увагу на візерунки, тішаться здебільшого діти.

Святкове вбрання тематичне використовує на День незалежності, на Хелловін.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Пасажири творчого кондуктора уже впізнають, колеги також про неї начуті.

Керівництво креативу дівчини не заважає, навпаки - заохочує. Але дівчинка каже, що надовго в салоні тролейбуса не затримається, адже планує сісти за кермо тролейбуса.

Нагадаємо, у Києві запустили новорічний трамвай щастя: загадайте бажання. Журналісти повідомляли, що трамвай був прикрашений новорічними атрибутами, пасажирів розважатимуть музиканти, казкові персонажі та незвичайні кондуктор та водійка.

На роботу цим трамваєм пасажири їхатимуть із конкурсами та серед прикрас.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Києві за маршрутом №18 від Контрактової площі на вул. Старовокзальну їздить святковий трамвай. Усередині вагона повісили новорічні гірлянди, різнокольорові кульки, а вікна прикрасили білими сніжинками та ялинками.

Також Знай.ua писав про те, що електроний квиток: коли кияни зможуть розрахуватися за проїзд по-новому. Невдовзі кияни зможуть оцінити переваги та перевірити, як насправді працює єдиний електронний квиток у транспорті. Вже з нового року у столиці почнуть продавати пластикові електронні картки і квитки з QR-кодом для оплати проїзду в громадському транспорті.