До Водохреща у столиці облаштували багато місць, де люди можуть попірнати в ополонку.

Про це повідомили в прес-службі КП "Плесо".

Для купання на Хрещення підготували 11 локацій, де пезпечно пострибати в студену воду.

Всі локації облаштовані в межах Києва. На кожній з них 19 січня з 07:00 до 21:00 чергуватимуть рятувальники та працювати медпункти. Всі місця розташовані в трьох районах столиці – Дніпровському, Оболонському та Деснянському.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Дніпровський район: пляж "Дитячий" (біля каплички у Гідропарку), пляж "Венеція" (острів Долобецький), пляж "Передмістна Слобідка" (Гідропарк, навпроти Києво-Печерської лаври), пляж "Тельбін" (проспект Павла Тичини), пляж "Райдужний" (озеро Райдужне, вул. Марка Черемшини), пляж "Центральний" (Труханів острів).

Оболонський район: пляж "Вербний" (оз. Вербна, вул. Приозерна), місце масового відпочинку Наталка (затока Оболонь, вул. Прирічна); Парк Наталка (вул. Оболонська Набережна), пляж "Пуща-Водиця (ставок Горащиха, 7 лінія).

Деснянський район: зона відпочинку "Троєщина" (вул. Оноре де Бальзака).

Киян та гостей міста закликають не купатив в необлаштованих для цього місцях та не виходити за потреби на кригу, адже щодня рятувальникам доводиться проводити операції з порятунку потопаючих.

Нагадаємо, рятувальники виявили труп на дні Дніпра у Києві. Інцидент стався на Русанівській набережні. Чоловіка витягли зі студеної води приблизно в кілометрі від берега. Його передали правоохоронцям.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відомий український співак Сергій Бабкін з дружиною влаштували голі ігри в снігу. У підписі до фотографії Бабкін написав про похід в баню. "Свято Душі і Тіла

Також Знай.ua писав, що синоптики розповіли, що погода готує на одне з головних християнских свят- Водохреща.

Дивіться: Купання в ополонці на Водохреща. Як підготуватися , щоб легше перенести подібний стрес для організму