У вівторок, 15 січня, у Києві сталася пожежа: згорів приватний будинок на вулиці Ризькій. Про це передає Інформатор.

Рятувальники отримали виклик о 9:16. Прибувши на місце, вони виявили, що горить кімната на другому поверсі приватного будинку. Під час операції пожежники виявили труп 62-річного чоловіка.

У результаті пожежі закопчено стіни та стелю кімнати, також згоріли особисті речі та меблі мешканця. Причина пожежі та обставини загибелі чоловіка встановлюються правоохоронними органами. За попередніми даними, чоловік вживав спиртні напої та палив у приміщенні.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше повідомлялося, що будинок на території Києво-Печерської лаври, яка зараз належить Російської православної церкві, підпалив чоловік без певного місця проживання.

Палієм виявився 24-річний молодий чоловік. Про це 15 січня заявив начальник Головного управління національної поліції у Києві Андрій Крищенко на своїй сторінці в Facebook.

За його даними, хлопець, що знаходився в порожньому будинку в стані алкогольного сп'яніння, підпалив матрац.

Порушено кримінальну справу за статтею "Умисне знищення або пошкодження майна", яка передбачає максимальне покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

"Встановлено, що мотиви злочину не пов'язані з релігійними переконаннями", - наголосив Корищенко.

14 січня поряд з території Києво-Печерської лаври загорілася будівля, яка перебувала на реконструкції. Пожежа почалася в одній з кімнат на другому поверсі, а потім полум'я поширилося на дах. Після 20:00 рятувальникам вдалося ліквідувати загоряння. Стверджують, що шкоди церковним цінностем нанесено не було.

Нагадаємо, рятувальники розбирають дах будівлі в монастирському комплексі Києво-Печерської лаври, де сталося загоряння.

Раніше Знай.ua повідомляв, число жертв обвалення житлового будинку в Шахтах Ростовської області, в якому вибухнув побутовий газ, зросло до чотирьох.

Також Знай.иа писав, у неділю, 13 січня, стало відомо про трагічну пожежу на Харківщині, яка забрала життя літнього чоловіка.